Anthonie van Diemenstraat 2b, 4104 AE Culemborg
info@stadsschutterijculemborg.nl

Evenementen

Clinic/Kinderfeest

Wij verzorgen graag uw clinic of kinderfeest op de schietbaan van Stadsschutterij Culemborg. Hiervoor kunnen wij u het volgende aanbieden:

Een uur effectief handboogschieten op onze schietbaan, verdeeld over 2x een half uur met korte pauze, inclusief gebruik van onze schietbaan, lesbogen en andere materialen.

In het eerste half uur wordt er een korte training gegeven, gevolgd door een wedstrijd of spelelement in het tweede half uur.

De kosten zijn €12,– Euro per deelnemer* met een minimum van € 50,– Euro. Aanbetaling vooraf van € 10,– voor organisatiekosten. Hierop kan geen restitutie worden verleend bij afzegging door de klant. Consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Facturatie geschied achteraf op basis van aantal aanwezige deelnemers. Opgave definitieve aantal deelnemers kan tot 1 dag van tevoren worden doorgegeven.

* Leeftijd deelnemers vanaf 10 jaar i.v.m. de veiligheid op de schietbaan.

Bedrijfsfeest?

Ook voor een bedrijfsfeest kunt u terecht bij Stadsschutterij Culemborg. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze schietbaan, maar wij kunnen ook kijken naar de mogelijkheden bij u op locatie.

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan

Offert aanvragen