Anthonie van Diemenstraat 2b, 4104 AE Culemborg
info@stadsschutterijculemborg.nl

Lidmaatschap

Lid worden?

Als lid van de vereniging mag u zelfstandig deelnemen aan vrije trainingen tijdens onze openingsuren. De jaarcontributie bedraagt € 140,-. Een tweede of volgend gezinslid krijgt korting. Regelmatig organiseren we leuke evenementen en thema verschietingen. In de zomerperiode bieden we de mogelijkheid om buiten te trainen. Tevens organiseren wij verenigingscompetities en beschikken wij over een ‘archery clock’ voor het trainen en opdoen van competitie ervaring. Voor nieuwe leden die het boogschieten nog moeten leren is het aspirant lidmaatschap bedoeld.

Ervaring?

Heeft u al ervaring of beoefent u de hand­­boogsport? Ook dan bent u welkom bij Handboogvereniging Stadsschutterij Culemborg. Contact

Aspirant lidmaatschap

Het aspirant lidmaatschap is bedoeld voor (nog) onervaren handboogschutters die alleen onder begeleiding van de trainer/begeleider op de schietbaan mogen staan. Een aspirant lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van de opleiding tot handboogschutter (8 lessen) en stopt daarna automatisch. Voor het afmaken van deze cursus is het aspirant lidmaatschap geldig tot 3 maanden na de eerste les. De contributie voor een aspirant lidmaatschap is € 55,- inclusief gebruik van een handboog en materialen van de vereniging. Na afloop van het aspirant lidmaatschap zal de trainer/begeleider beoordelen of het lidmaatschap kan worden aangegaan en de schutter zelfstandig op de schietbaan mag staan tijdens de openingstijden van de vereniging. Voor kennismaking en aanmelding dient altijd per e-mail een afspraak met de vereniging gemaakt te worden.