Anthonie van Diemenstraat 2b, 4104 AE Culemborg
info@stadsschutterijculemborg.nl

Lidmaatschap

Lid worden?

Als lid van de vereniging mag u zelfstandig deelnemen aan vrije trainingen tijdens onze openingsuren. De jaarcontributie voor volwassenen bedraagt € 208,-. Een jeugdlidmaatschap bedraagt € 134,-. Dit omvat eveneens het lidmaatschap van de KHSN (Koninklijke HandboogSport Nederland).

Regelmatig organiseren we leuke evenementen en thema verschietingen. In de zomerperiode bieden we de mogelijkheid om buiten te trainen.

Tevens organiseren wij verenigingscompetities en beschikken wij over een ‘archery clock’ voor het trainen en opdoen van competitie ervaring.

Voor nieuwe leden die het boogschieten nog moeten leren is de beginnerscursus bedoeld.

Ervaring?

Heeft u al ervaring of beoefent u de hand­­boogsport? Ook dan bent u welkom bij Handboogvereniging Stadsschutterij Culemborg en kunt u na voorschieten lid worden.

Contact

Beginnerscursus

De beginnerscursus is bedoeld om het handboogschieten te leren. De (nog) onervaren handboogschutters mogen alleen op woensdag avond onder begeleiding van de trainer(s) op de schietbaan staan.

De duur van de beginnerscursus is 8 opeenvolgende lessen en stopt daarna automatisch. Voor het afmaken van deze cursus is het beginners lidmaatschap geldig tot 3 maanden na de eerste les. De contributie voor een aspirant lidmaatschap is € 75,- inclusief gebruik van een handboog en materialen van de vereniging. Deze contributie bestaat uit een beginners lidmaatschap, booghuur en lesgeld.

Na afloop van de beginnerscursus zal de trainer/begeleider beoordelen of het lidmaatschap kan worden aangegaan en de schutter zelfstandig op de schietbaan mag staan tijdens de openingstijden van de vereniging.

Voor kennismaking en aanmelding dient altijd per e-mail een afspraak met de vereniging gemaakt te worden.