Anthonie van Diemenstraat 2b, 4104 AE Culemborg
info@stadsschutterijculemborg.nl

Beginnerscursus 1 maart is vol: volgende cursus start naar verwachting op 17 mei

Beginnerscursus 1 maart is vol: volgende cursus start naar verwachting op 17 mei

15 januari 2023

De beginnerscursus die op 1 maart van start zal gaan is vol. Een volgende groep (laatste voor de zomervakantie) kan dan naar verwachting starten op woensdag 17 mei.

De beginnerscursus wordt gegeven op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Het adres van onze schietbaan is Antonie van Diemenstraat 2B. Dit is een pand achter Delano Outlet. Als je links van Delano Outlet de steeg inloopt, dan vind je ons in het pand erachter op de eerste verdieping. In de hal de trap op naar boven en dan zit de schietbaan aan je rechterhand.

De beginnerscursus start altijd met een gratis introductie les. Hierna kan je beslissen of je de cursus gaat volgen. De cursus start met het leren van de ‘Barebow’ techniek. Dan beginnen we op 10 meter afstand en gaan na een paar lessen naar de 18 meter. Halverwege de cursus komt er een vizier en stabilisator op de lesboog en dan leren we jullie de ‘Recurve’ techniek.

Meer informatie over de beginnerscursus staat op deze website. Hier kan je ook een aanmeldingsformulier downloaden met alle informatie.