Anthonie van Diemenstraat 2b, 4104 AE Culemborg
info@stadsschutterijculemborg.nl

Beginnerscursus 6 september is vol!

Beginnerscursus 6 september is vol!

De beginnerscursus die na de zomervakantie van start gaat op woensdag 6 september is al vol. Door de blijvend grote belangstelling voor onze beginnerscursus moeten we de aanmelding voor deze cursus al sluiten. De daarop volgende beginnerscursus zal dan in het nieuwe jaar starten op woensdag 10 januari 2024.

De beginnerscursus wordt op woensdag avond gegeven van 19.30 tot 21.00 uur. Het adres van onze schietbaan is Antonie van Diemenstraat 2B. Dit is een bedrijfspand. Loop de steeg in en dan vind je ons in het achterliggende pand. We zitten hier op de eerste verdieping. In de hal de trap oplopen en dan zit de schietbaan aan je rechterhand.

De beginnerscursus start altijd met een gratis introductie les. Hierna kan je beslissen of je ook daadwerkelijk de cursus gaat volgen. De cursus start met de “Barebow” techniek. Halverwege de cursus gaan we verder met de “Recurve” techniek. Je start op 10 meter afstand en na een paar lessen ga je dan naar de 18 meter. De contributie van € 75,= van de beginnerscursus bestaat uit lesgeld, tijdelijk lidmaatschap en gebruik van een handboog en materialen van de vereniging.

Meer informatie staat op onze website onder vereniging > lidmaatschap.

Aanmelden kan door het sturen van een mail aan de secretaris/trainer.